31 Mart 2009 Salı

Lal & Cem Buluşması - 01 Mart 2009 Pazar

Çok keyifli bir gün geçirdik, o nedenle hemen yazmak istedim. Cumartesi hava yine sevimsiz, soğuk, yağmurlu ve kasvetliydi, anlatacak pek bir şey yok sabah anne oğul okula gittik. Bu kez Reha biz arabaya binmeden resmimizi çekti :) Cem, yukarıdan seslenen babasını bulmaya çalışırken.
Gelelim bugüne; taaaa 21 Aralıkta buluşmaya niyetlenip buluşamadığımız, Gökşen ve Lal ile buluştuk. Biz önce gittik Zuzu'ya tam otuduk ki anne kız girdiler kapıdan içeri sarıldık öpüştük, çok garip sanki biz zaten birbirimizi hep tanıyorduk :) Lal, Jim diyordu Cem'e, Cem de orada öğrendi Lal'in adını. Lalcik ve Cemtos oyun odasında bizde Gökşen'le bir güzel sohbet ettik. Ara sıra yanımıza geldiler, bir şeyler yediler, sonra yine gittiler oyun odasına. Öyle keyif aldım ki anlatamam. Eee bu bir başlangıç, bundan sonra fırsat buldukça bir araya gelmeyi istiyoruz. Biz sizi çoooooook sevdik Sevgili Gökşen ve Lal.

Evimize geldik Cem uyudu kalktı, hava o ne güzeldi bugün çok uzun zamandır olmadığı kadar güneşli. Böyle olunca dışarı çıksak mı dedik, ama yok trafik pek fenadır, herkes güneşe hasret olduğundan kendini dışarı atmıştır, trafikte takılırız dedik, eee ne yapsak derken, yakınımızda ki ve şimdiye dek gitmediğimiz, Kriton Curi parkına gittik, bu arada biz evden çıkıncaya kadar saat oldu 17:00, ayy güneş gözükmüyor, ağaçlar kapatmış kasvetli ve rüzgarlı bir yer, bir anda hiç cazip gelmedi, bir tur yürüdük ve hemen çıktık, en iyisi sahile gidelim dedik, yanımıza kahvelerimizi de almıştık. Suadiye sahile indik, biraz yürüyüş yapıp güneşin batışını izledik, ayyy bu da pek keyifli oldu. Amaaaaa bu keyifin sonunda Suadiye'den Erenköy'e 1 saatte dönebildik, Trafik kabustu kabus.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder