15 Nisan 2009 Çarşamba

Bugün nasılsınız ?

Biz iyiyiz çok iyiyiz. Her ne kadar hayatımda kocaman bir belirsizlik olsa da çok iyiyim. Bekliyorum, sonuç için kaygılanmıyorum, her halukarda mutlu olacağım biliyorum.

Cuma günü 18. ay kontrolüne gittik Cem ile. Herşey güzel, büyümeye devam. Kelimeler her geçen gün artıyor, laftan sözden anlıyor, komutlara uymaya çalışıyor, isteklerini ifade edebiliyor, daha uzun süre konsantre olup oyuncaklarıyla daha fazla ilgileniyor. Kısacası büyüyor tıngır mıngır :)

Haftasonu babaannesine gittik, hava güzel olunca da sitenin parkında buldu kendini Cem. Çok sıcak kanlı, çok candan çocuklarla hemen kaynaşıyor, oynamaya başlıyor, hatta sarıyor, ellerini tutuyor :)

Parkta da buldu kendine arkadaş, oyuncaklarını paylaştılar birbirleriyle, kumları doldurdu boşalttı. Artık kaydıraktan kendisi kayabiliyor, tabii altta tutacak birisi olması gerekiyor. Bisikleti çok seviyor henüz pedallara ayakları yetişmese de binip gezmekten çok keyif alıyor.



Nasıl olmuş dede Cem ? :)

İlkay'dan tavsiyeyle haftalar önce aldığım parmak ve yüz boyaları çekmece de öyle duruyor, bende kullanmak için can atıyordum. Dün akşam dayanamadım, çıkarttım çekmeceden yüz boyasını boyadım Cem'in yüzünü az biraz. Sonra ayna karşısına geçtik, Cem aynadaki görüntüsüne şaştı kaldı :)

3 yorum: