20 Mayıs 2008 Salı

Her şey Cem için

3 gün tatil iyi geldi ama çabuk geçti. İlk gün Caddedeydik ailece, babaannesi de bizleydi Cem’in. Önce yemeğimizi yedik, ilk kez Cem’i kendi mama sandalyesinden başka mama sandalyesine oturttum, gayet basit, dümdüz ahşaptan yapılmış bir mama sandalyesi. İşimizi gördü mü ? Gördüüüüü. Bizde araştırıp en sonunda yok koltuğu 3 kademe yatan, yok arkası yumuşak, masası cart olan, ayakları curt olanını aldık :) Çok komik çok, noldu basit olanda da rahat rahat oturdu yedi, evde ki cicili bicili olanda da. Neyse ilk çocukta insan böyle oluyor galiba. En güzeli, en konforlusu, en şıkı…..Her şey Cem için…

Yemeğin ardından caddede yürüyüş yaptık. Bu gün ilk kez Cem’in arabasının kumaş kılıfını taktık, bize büyüdü gibi geliyor Cem. Adam oldu ya artık yüzü bize dönük değil yola dönük gidebilir diye düşündük ve heyecanla arabasının ikinci aşama kılıfını taktık, ama büyük oldu bıdığıma. Yine de bu günlük kullanalım dedik. Hadi ben erken doğmuşum aceleciyim, eee be Reha sende mi ??? Ne olacak bizdeki bu acelecilik bilmem.

Pazar günü Polonezköy’e gittik. “Piknik Park” diye bir “mesire yeri” :) var dedi arkadaşım, gidin görün internet sayfasından güzele benziyor dedi. Gittik gördük, güzel.

Gerçekten güzel, ama çok kalabalıktı. Küçük çaplı bir Hayvanat Bahçesi, aynı zaman da kendin pişir kendin ye. Çok keyifli zaman geçirdik, önce biraz gezdik, Cem’e hayvanları gösterdik, daha sonra küçük bir göletin kenarına oturduk, siyah kuğuları izlerken, yaktık mangalı, içtik biraları. Pıtır yine gayet basit yapılmış bir mama sandalyesi buldu kendine. Ohhh süperdi süper. Ama ne yazık ki bizde annemde fotoğraf makinalarımızı almayı unutmuşuz. Neyse ki cep telefonlarımız var :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder