15 Nisan 2010 Perşembe

Cem'e Sürpriz

Cemtos'un bu aralar Sünger Bob hayranlığından bahsetmiştim ya 2 önceki yazımda, ilk yorumu hiç tanımadığım birisi yazmış ve şöyle demişti :
Sonrasında mailler birbirini izlemişti, yorma kendini, yapma etme derken, hiç tanımadığı Cem Paşa'ya ve bana içinden gelerek yapmak istediğini söyledi, yaptı ama Kalite Kontrol Uzmanı Ela Hanım beğenmedi, Yasemin söktü yeniden başladı.




Çok üzüldüm kendini yoruyor diye bana yukarıdaki resmi gönderdi eee tamam işte daha ne olacak, yapma etme, eyleme derken yenisini yaptı, önce resmini gönderdi,


Dün de işten çıkmadan kendisi geldi Sünger Bob'un, dükkanlar'da satılanlardan bile güzeli, yemin ederim, laf olsun diye, Yasemin mutlu olsun diye değil, gerçek olduğu için söylüyorum, bizim Sünger Bob'umuzun uzun burnu, parmakları bile var.


Kargo getirir getirmez paketi açtım heyecanla, ayy bayılarak ofistekilere gösterdim, bakın taaa Denizli'den ne geldi, arkadaşım ne yapmış diye ve hemen resmini cektim cep telefonumla.


Eve gelir gelmez, kapıdan girer girmezde Cem'e verdim, çünkü Cem'e de sabah söylemiştim sana sürprizim var akşam iş dönüşü diye. Hemen sarıldı yine aceleyle telefonla çektim resmini, "beğendin mi" dedim, "beyendim" dedi, "arayalım teşekkür edelim mi Yasemin teyzene" dedim "ayayalım" dedi, "önce sen mi konuşursun, ben mi konuşayım" dedim, "ben konuşcam" dedi. Aradım Yasemin'i verdim telefonu Cem'in eline, "Yatemin tize tedettür edeyim" dedi, inanamadım, Yasemin Cemmm dedi, tüylerim didek diken oldu ağlasam Cem telefonu bırakıp "anne yooldu, anne yooldu, iye ağlıyosun" diycek, ağlamadım,ben arkadan tercüme ettim Cem'in teyzesine söylediklerini, sonra ilk kez biz konuştuk Yaseminciğimle, artık bir dostum daha var uzaklarda ama hep aklımda.



Linki zaten yan tarafta, girip bakın derim ben


5 yorum:

  1. Harika çok beğendim, ellerine sağlık Yasemin'in, güle güle oynasın Cem :)))

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullansın Sünger Bob'unu Cemtoş. O kadar güzel örülmüş ki benim bile sarılasım geldi, ellerine sağlık Yasemin'in.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel . Çok başarılı. Emeğine sağlık valla.

    YanıtlaSil
  4. :) buluğu gözlere sahibim şuanda... çok mutlu oldum... anlatamam heyecan ve mutululuğumu:))))...

    sevgili bahar, gökşen ve zühra çok tşk ederim...

    YanıtlaSil