27 Nisan 2010 Salı

Balıklar ve Atlar

Karmakarışık yazacağım bu kez. Fırsat bulamayıp yazamadım, şimdi de karışık anlatacağım o nedenle. Benim kuzu, yine hasta, bitmeyecek mi bu öksürük yeterrrr yeterrrrr. Öksürmekten uyuyamıyor çocuğum. Ayyy sen hasta olma, ben hasta oliim diyorum, yook sen olma ben olim hasta diyor bana :( Tamam o zaman şöyle yapalım öksürükler çabuk gidin diyelim gitsinler diyorum, tekrarlıyor :)


Shrek Cem'le, Nevra'lara gittik geçenler de bir akşam, çok özlemişti, evra'yı :) Ama ne var ki neredeyse her akşam iş çıkışı görmeye gelen, onunla oyunlar oynayan Nevra'ya hiç ilgi göstermedi, Ulaş'la oynadı onunla sohbet etti, onunla ilgilendi, fark ettim ki artık erkeklerle daha fazla iletişim kuruyor. Nevracım  ne yaptıysa olmadı Ulaş abisi onun yeni arkadaşı. Bu arada onları yan yana ayakta görmek çok komik oluyor Ulaş 1,98cm, Cem 98cm :) hehehe


Bu cüce artık evimizin alışverişini yapar oldu anneannesiyle, o seçmiş marketten alınacakları, bunu da alalım bunu da. Tabii neler çıktı torbadan ? çikolata, biskuvi, şeker, vs. :) Her an sağlıklı gıdalarla beslenmesini isteyen anneanne kıyamamış almış.


Bizde haftasonu yazlık giysi alışverişine çıktık, aldı mağazanın torbasını eline boyuna uygun askıdakileri alıp sepete koydu, bunu da alalım, bunu da :) komik ama kabus gibi, daha 2,5 yaşında nereden biliyor böyle şeyleri. Biz Cem'i alışveriş merkezlerine sokup gezdirmeyiz, doğduğundan beri sayılıdır girdiği.Bunu da alacakmış, onu da. Ayy şimdiden tüketim :(




Bir akşamda Cem'in arkadaşı Efe bize yemeğe geldi, önce biraz oyun oynadılar, sonra yemeklerini yediler, kadeh tokuşturup, sohbet ettiler. Sonra yine oyun oynadılar, öyle tatlılardı ki, bir de resimlerini net çekebilseymişim.




23 Nisan haftasonunu dolu dolu yaşadı Cem gezdi gördü, eğlendi. Cuma sabahı babaannesiyle birlikte Forum İstanbul'daki Turkazoo'ya gittik. Ben çok yorum yapmayayım, ama Cem çok keyif aldı, çok şaşırdı, önemli olanda onun mutlu olması. İşte bir sürü resim.














23 Nisan etkinliği devamı olarak teyzesi onu at binmeye götürdü ilk kez at binmesine rağmen hiç tedirgin olmamış, cesur olması çok hoşuma gidiyor doğrusu, belki de bende öyle olduğum için :) Orada da çok keyifliymiş, teyzesi her haftasonu Cem'i de götürecek at binmeye giderken, şimdiden öğrensin istiyor.








STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

4 yorum:

  1. Somethin'Special27 Nisan 2010 17:37

    Handecim merhaba :)

    Cemtoş' un öksürüğü alerjik olmasın?
    Bir alerji uzmanına göstersen mi acaba?
    Öperim iki tatlıyı da :)

    YanıtlaSil
  2. ooo süper valla. ne kayifli
    alp-damla

    YanıtlaSil
  3. keyifli zamanları kayıt altına alan anneye tşkler... cem kadar eğlendim sizinle gezerken...

    YanıtlaSil