25 Ocak 2011 Salı

MegaMind

Çorap giymiyor, terlik giymiyor, ama ben şansımı hepppp deniyor :) Kahvaltı hazırlıyorum, yanıma geldi ayakları çıplak, terliklerini giyip gelir misin dedim, gitti. Oley dedim, iyi tarafına denk geldik :) Biraz sonra geldi, işte bu halde, giymiş terliklerini, öyle söyledi. Tam da o esnada şansa elimde telefon vardı, pek net değil ama olsun :)





 


Kahvaltının ardından hadi sinemaya gidelim mi ?? dedim, olur dedi. Bugün bir melek :) Sinemaya hiç götürmedik bugüne dek. Ayı Yogi'ye götürmeye karar verdim, hemde 3D diye. Cem gözlükte takacağız, çok eğlenceli olacak dedim. Gözlük müüüü dedi, anlayamadı :) Yavrum, bu sinema nasıl bir yer acaba gözlükte takılıyor demiştir.


Gittik Kozzy'e Ayı Yogi 3D olarak gelmemiş, normal görüntüymüş çünkü Megazeka hala 3D oynuyormuş. Hay allah bende çocuğuma gözlük demiştim. İyi madem siz bize Megazeka'dan bilet verin dedim. Megazeka'nın da ne olduğunu ben bilmiyorum !!!


Girdik sinemaya Cem şaşırdı, başlamıştı fragmanlar, hemen gözlükleri taktık, ilk yarıyı put kesilmiş şekilde izledi, ara olup ışıklar yandığında hayretle etrafına baktı. Gözlüğün mor renkli olmasına bozuldu, kız rengiymiş :)


 


 


Gidip mısır aldık, ikinci yarıyı da mısır'la renklendirdik. Niye mi renklendirdik çünkü biraz fazlaydı Cem'e göre Megazeka, ama olsun izledi mi izledi, evde bir filmi bitiremeyen Cem neyse ki burada bir filmi bitirdi. Bu arada ben mavi kafalı Megamind'a bayıldım çok tatlıydı :)
STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

1 yorum:

  1. Lâl'de çok istiyor Ayı Yogi'yi, 3D olmaması da iyiymiş bizim için katiyen takmaz onları.
    Terliklere bayıldım, nereden?:-)

    YanıtlaSil