12 Kasım 2010 Cuma

Ameliyat bitti, bademler gitti

Akşam yemeğimizi yedik, sabah 05:00'te uyandı su istedi içirdim, sabah 06:30'da kalkıp, erkenden çıktık yola 09:00'da hastanede olmamızı istediler, çünkü bir önceki gün öksürüyordu önceki akşam doktor gördü kulağına, boğazına, burnuna baktı onun için sorun olmadığını ama anestesist'in görmesi gerektiğini belirttiği için erkenden gittik. Eğer o onay vermezse ameliyat olamayacaktı. Verdi onay. Hemşire ablası geldi "hadi bakalım eline kelebek konacak" dedi, ayyyy o kelebek konuncaya kadar hastane ayağa kalktı. "İttemiyoyom, ittemiyoyum" diye hastaneyi ayağa kaldırdı, güçlükle kanını aldılar.


Daha sonra daha önce alıp bugüne kadar sabırsızlıkla sakladığım oyuncağını çıkarttım teyzesiyle onu oynadılar keyifle. Doğumgünün de Diego'sunu almıştım baktım ki saatlerce oynuyor, bu kez Dora'sını aldım, çok mutlu oldu çok.




Ve sonunda ufff o sinir bozucu zaman geldi, kelebekten sakinleştirici enjekte ettiler. Ayyy kuzum resmen çakır keyif oldu, gülerek bakmaya başladı etrafa. Reha, Selin, minik anneannesi ve ben ameliyathane kapısına kadar götürdük küçük adamımı. "Annecim biz buradan sonra seninle gelemeyeceğiz, sen senin götürecek abi'ye söyle seni vınn vınnn diye çok hızlı götürsün tamam mı" dedim "tamam" dedi :)




1 saat sürdü ameliyat, çıktığında yarı baygındı, Hemşire, ameliyathanedekiler bayıldılar Cem'e, çıkarmak istemediler dedi, ne yaptıysa ??? :) uyumak istiyorum dedi, odaya getirince yatağına koyduk hemen uykuya geçti, 3,5 saat uyudu, zaten uyku saatine de denk geldi iyi de oldu böylece serumu da uyku da bitti, yoksa kafayı ona takar huysuzluk yapardı. Bu arada bademciklerini de Cem'le beraber odaya gönderdiler. Ne yapacaksak. Resmini çektim hatıra olsun diye, çıkarkende hastanede bıraktım.






Uyandıktan sonra biraz mızmızlandı, sonra düzeldi, Bilgisayardan Diego, Dora izledi, sonra Dora oyuncağı ile oynadı pek mutluydu. Geceyi rahat geçirdik. 9 Kasım sabah 11:00'de ameliyat oldu en son 8 Kasım akşamı yemek yemişti ondan bu yana sadece biraz dondurma yedi, biraz süt içti, biraz yoğurt yedi ve su içiyor, gözlerinin altı morardı :( yarından itibaren köfte, makarna, püre yiyebilecek, hem bir hafta tatilde ben onu besiye çekeceğim :)




Hastaneden çıkma vakti geldi kelebeği çıkartmak gerek, hemşire abla geldi "hadi bakalım kelebeğin uçma vakti geldi" dedi. "Hayıy, ben onu çok seviyoyum" dedi :) Cin fikir, canı acıycak diye çok sever oldu. Neyse uçurduk bir şekilde kelebeği.


Sonuç itibariyle, ne gece kanaması oldu ne de ağrısı, sıkıntısız rahat bir ameliyat sonrası yaşadık. Bademcik ameliyatı düşünenlere kesinlikle Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu'nu öneriyorum.
STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

15 yorum:

  1. çok geçmiş olsun.. maşallah cem koca bir adam olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Aferin kuzuya çoook geçmişler olsun annesi sana da çok metanetli durduğun için ki eminim heyecandan sen çırpınıyorsundur da :)
    En kötü sağlık sorunu bu olsun yakışıklı oğlunun geçsin bitsin hepsi de...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Yaseminim büyüdü vallahi adam oldu

    Amin inşallah ve haklısın o ameliyata götürürlerken ki resimde Selin de ben de gayet güleç dimi o anlamasın diye, halbuki stresten ölüyoruz suratımda bir sürü sivilce çıktı sıkıntıdan, Selin ise sonrasında hüngür avaz, neyseki sorunsuz önemli kısmını atlattık.
    Çok teşekkür ediyorum sağol canım

    YanıtlaSil
  4. Fundacım ikinci paragraf senin yorumuna bilesin

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun minik adamımıza. Tek ve son ameliyatı olur inşallah.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Ahh Handecim çok geçmiş olsun. Ben fotolara bile bakamadım, senin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. Geçmiş bitmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun Cemtoş'a :) benim yeğenimin de alacakalr bu gidişle, sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor yavrucum. bademcikler de pek barbunya kıvamındaymış haha

    YanıtlaSil
  8. Hande çok geçmiş olsun Cemtoş'a! bir o kadar da sana! En zoru annenin-babanın durumu değil mi? Neyse, bitmiş gitmiş ya çok şükür. Çabucak iyileşir gör bak. Çok öpüyorum sizi.

    YanıtlaSil
  9. oyy, kiyamam ben minik adamima.
    annecigi ona guzel yemekler yapar da hemen eski formuna kavusur pasa.

    cok cok gecmisler olsun.

    YanıtlaSil
  10. cok cok gecmis olsun, artik bol bol dondurma yeme zamani:))
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun paşa. Her geldiğimde daha da büyümüş görüyorum annesi Cem'i.Allah başka sağlık sorunu yaşatmasın bundan sonra.

    YanıtlaSil
  12. Ben her aşamadan haberdardım gerçi ama buraya yazmazsam Ebru Teyzem yazmamış der ileride.
    Geçmiş olsun canım benimmmmmm.

    YanıtlaSil
  13. Hepinize çok teşekkürler güzel dilekleriniz için, ancak eski halimize döndük. Kucak dolusu sevgiler hepinize

    YanıtlaSil
  14. Büyük geçmişler olsun.. Cem'e de sizlere de.. anneler için daha da zordur bu tip işler.. ben de sünnet deneyimimden biliyorum.. Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Çok geçmiş olsun.
    Okurken bir tuhaf oldum ellerim uyuşmaya başladı.

    Bademcik illetini çok iyi bilirim.Her ay rahatsızlanırım ben.Ben de 2 sene önce ameliyat oldum ama Cem kadar soğukkanlı diildim aferin o küçük adama ben Cem kadar olamamışım yani :)

    Kan alacakları zaman korktuğumu anldıkları için beni de lafa tutmuşlardı sevgilin var mı ne iş yapıyorsun filan die :D

    Sonra ameliyathaneye girdik ben yattım korktuğum için hemen dikildim ayağa,doktor kızdı ama yatmazsan seni bayıltıcaz filan demişlerdi :D

    Ahh Cem aferin sana gerçekten o yaşta o acıyı yaşamışsın Allah bir daha göstermesin.

    YanıtlaSil