26 Ocak 2009 Pazartesi

Bir İleri Bir Geri

Haftasonu babaannesine gittik toparlanıp, onu alalım, bunu alalım derken doldu yine araba, ama oyuncak almayı unutmuşuz ne yazık ki, neyse ki Cem'in oynamadığı bir kaç oyuncağını daha önceden oraya götürdüğümüzden oyuncaksız kalmadı, zürafasına bindi, yürümeye teşvik eden arabaasını itip durdu, ama zaten oyuncaklardansa evdeki eşyalar, tencere, tava, şişe vs. daha çok ilgisini çektiğinden oyuncak bulmak kolay. Babaannesi bisiklet almış, hani şu arkadan itilenlerden, ona bindi apartman boşluğu oldukça geniş orada bir o yana bir bu yana gidip durdu, tabii tek başına değil, çünkü henüz tombik ayakları pedallara yetişememiyor :)


Resim çekmeden duramıyor babaannesi, sürekli çekiyor çekmesine de bizimle pek paylaşmıyor, nitekim Reha bir bakim neler var dedi, açtı baktı Cem'in onlar tarafından çekilen resimlerinin bulunduğu klasörü. Aman allahım neler var neler bizde olmayan. Durum böyle olunca yine geriye gideceğim :)

Alttaki resim hani şu lohusalık denen zamandan, evde tek başıma 3 ay Cem'le başbaşa kalıp o yeni annelerin el bebek gül bebek bakıldıkları zamanı valla ben pek yaşayamadım, neyse ki bir adet resim varmış öyleymişim gibi :)

Bu da yine aynı gün çekilmiş, bir heves koymuşum yatağına, ama sanki oyuncak bebek yatıyormuş gibi :)

Ne kadar çabuk geçiyor zaman hatırlamıyorum bile bu minik, el kadar hallerini, ne kadar korku dolu gözlerle bakıyor etrafına, eee haliyle 7 günlük bu resimde, anne karnındaki konforlu yaşamından sonra hala adapte olamamış bu dünyaya :)

Nadir rastlanan SenBenCem resmi, denk gelmiyor böyle bir arada resim çektirmek, tulumlardan bıkmış, küçük adam giysileri giydirmeye hevesli olduğum günlerden, 2 ay 10 günlük bu resimde.

Bu resimde Reha'nın hevesle ne alalım bebeğe diyen arkadaşlarına aldırdığı hepi topu 3-4 kez kullandığı adını tam bilmediğim ama sanırım kanguru diye anılan aparatla gezerken, Reha pek mutlu ama Cem'in ne kadar rahat o bilinmez :)

Daha da bir sürü görmediğimiz resim var ama içlerinden bir kaçını seçtim hiç paylaşmadığım. Bebeklerdeki bu değişim inanılması çok üç bir durum, bakıp bakıp bu Cem o Cem mi diyorum ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder