1 Temmuz 2008 Salı

Melek gibi uyuyan Kirpi Cem


İşte melek gibi uyuyan kirpi karşınızda, uzadıkça yatar dediler saçları ama yatmıyor, pıtır yatıyor saçlar yatmıyor :) Ama zaten niyetim uzatmak, uzun olsun bir müddet sonra kestireceğim, yok yok ben keseceğim ve aynı annemin yaptığı gibi bende saklayacağım ilk saçlarını. Emzik uyumak için en gerekli aracımız, emzik demek uyumak demek, gün içinde emzik yok, uyuyunca da emzik hemen çıkartılıyor ya eliyle ya da diliyle iterek çıkartıyor kenara atıyor.

Bizim melek gibi uyuyan kirpi saçlı balık adam :) hehehe süper oldu değil mi ??? Bizim bıdık yine havuzdaydı haftasonu, yeni simit aldım ona oturaklı ve tenteli. Koyduk simidine atladık hepimiz havuza offf bizim ki nasıl mutlu nasıl mutlu kendince kahkaha atıyor bizden duyduğu gibi


Öte yandan Cem gittikçe hareketlendi yerinde durmuyor, merak bitmiyor. Emeklemeye başladı hemen akabinde ayağa kalkmayı onun da akabinde yere düşmeyi öğrendi. Emekleme hızı gün geçtikçe artıyor bir anlık başka bir taraf baktığımızda önümüzdeki Cem gitmiş taaa içerilere, en hoşuma gideni ise mutfakta iş yaparken gelip bacaklarıma tırmanması. Ahh bir de ayaktayken kendini yere atışı ...

Ne var ki bu yeni becerileri onu uykudan alıkoyuyor, bu benim tahminim tabii. Yeni şeyler öğrendikçe onları tekrarlayabilmek için az uyuyor gibi geliyor, uyuyunca birşeyler kaçırıyor sanıyor galiba.


1 yorum:

  1. bizim bebişin saçları da böyledi. görenler 'aaa ne yapmışlar çocugun saçına, daha bu yaşta jole mi sürülür' gibi:) büyüyünce düzeliyor. ama inatçı olurmuş dik saçlılar. valla Cem i bilmem ama bizimki inatçı.

    YanıtlaSil