8 Nisan 2011 Cuma

Bilmiyorum

Hullya öğretmeni bugün için (Cumaları parti günü okulda) cevizli kek istedi benden. Akşam yatakta Cem anne yarın Ozmo (hani şu ayı şeklinde keklerden) götürebilir miyim okula diye sordu. Ozmo'muz yok ama ben kek yapacağım dedim. Tamam o zaman cevizli ve üzümlü yap tamam mı dedi gayet istekli ve kendinden emin. Tabii ki annecim öyle yaparım dedim. Sessizlik oldu, sonra anne ben üzümü bilmiyorum yiyecek birşey mi dedi :) evet dedim yiyecek hımmm çok lezzetli, kekin içinde de harika olur dedim. İstersen kakaolu yapayım ne dersin dedim. ben kakao'yu da bilmiyorum dedi masum masum :) Yani çikolatalı demek dedim. Tamammmmm yaşasın dedi. Kakaolu yapmadım o ayrı :)



Netice de neleri bilip neleri bilmediğini kestiremiyorum bazen öyle şeyler söylüyor ki, şaşı beş oluyoruz nereden biliyor diye, bazen de işte böyle basit şeyleri bilmediğini fark ediyorum.
Ohhh beee :)

3 yorum:

  1. :)) evet bizde çağlayı öğrendik:)) seni çok ii anlıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Seni deniyor olmasın Cemtoş?:))) Hiç aklım kesmiyor bu bilmişlerin bazı şeyleri bilmemesine yoksa:))) Özlemiştik sizi, bir önceki yazındaki kararın da hayırlı olsun. Aralar iyidir, canlandırır, dinlendirir, berraklaştırır insanı. Öpüyorum sizi.

    YanıtlaSil
  3. Ayşencim haklısın deniyor valla her an.
    Yaaa öyle mutluyum ki bu aradan anlatamam

    YanıtlaSil