3 Haziran 2010 Perşembe

Adamım

Havadan mıdır, sudan mıdır, bir üşengeçlik, bir tembellik çöktü üstüme gitmiyor gidemiyor. Ne buraya, ne kendi sayfama yazı yazmak içimden gelmiyor gelemiyor. Kısa ve öz yazacağım bu nedenle, oğlum okuyacak ya büyüyünce.


Ben bebek değilim, büyüdüm diye sürekli vurguladığından, yatağınında büyümesi gerektiğine taktım kafayı ben :) Ikea'ya gittik 90 x 200 cm yatak aldık :) artık kenarda az buçukta olsa onu düşmekten koruyacak herhangi birşeyde yok. Abi yatağı işte.




Hemen o yatağa göre çarşaflar, pikeler alındı. Akşam uyku saati geldi, bir heyecan kapladı içimi ya düşerse diye. Biz yatmadan önce bir ara bir baktık ki başı gövdesi yatakta belinden aşağısı yerde, ayakları yere basıyor. Reha, Hande koş fotoğraf makinesini getir dedi, ama ben getirinceye dek uyandı, çekemedim :) Düşmedi hiç çok şükür.


Nasıl konuşuyor anlatamam, öyle kelimeler seçip kullanıyor ki bazen Rehayla gözlerimizi açıp hayretle nereden biliyor bunu der gibi birbirimize bakıyoruz. Ayyyy büyüyor büyüyor. "Bebeğim benimmm" dediğim de kızıyor. "Ben bebek değilimmmm !!!!"


İki haftadır evde karantina da geçen hafta anneannesiyle, bu hafta da  babaannesiyle geçiriyor zamanını. Geçen gün torbalıktaki çöp için sakladığım torbaların hepsini yere dökmüş, iyi ki ben işteydim, valla çıldırırdım, babaanne sabırlı, oynarken resmini çekmiş sonra toplamış.


Dün babaannesinin dişçi randevusu vardı, beraber gittiler, babaannesi dişçi koltuğundayken o uslu uslu orada ki ablalarıyla beklemiş babaannesini. Sonrasında babaannesi sormuş ona "Ne yemek istersin, köfte, döner",


Cem: "Balık isterim"

Babaanne : "Tamam o zaman, balık alıp evimizde yapalım"

Cem: "Hayır, ben dışarda yemek istiyorum"

Adam oldu da ....



Nitekim babaanne Hollanda'ya dönmeden torunuyla başbaşa yemek yemiş :)





Ne kadar kısa ve öz yazdım yine :) heheheee

STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

5 yorum:

  1. Somethin'Special3 Haziran 2010 10:25

    Seviyorum bu küçük adamı!
    :)

    YanıtlaSil
  2. O benim tontişim beee Balık istemesine nasıl güldüm ama :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Hande ,
    yazılarını ve dolayısı ile Cem'i uzun süredir takip ediyorum . Yani Cem'i tanıyorum ben:)
    Ben aslında sizin işe başladıktan sonra yaşadıklarınızı merak ediyorum.Benimde 2,5 yaşında biz kızım var . Bende Ece doğduktan sonra işten ayrıldım. Şu anda yeniden işe başlamak üzereyim . Ama birazda Ece için endişeliyim. Henüz kreşe başlamamıştı Ece.Eylülde başlar diye düşünüyordum. Şimdi bir anda işe başlayıp yoğun bir tempoda çalışıp Eceyide kreşe verirsem neler olur acaba diye endişeleniyorum. Bizim anneanne ve babaannemizde yok yakınlarımızda. Artık çalışmayada başlasam iyi olur ama aklımada bir sürü şey takılıyor. Kızımıda üzmek istemiyorum.
    İşe başladıktan sonraki tecrübelirinizi yazsanıza. Benim için çok güzel olur :)
    Size ve Cem'e sevgilerimi yolluyorum:)

    YanıtlaSil
  4. oyyy, masallah küçük prensime, tütütü.. aa, simdi küçük prens dedim diye kizmasin. abi prens olmuş cemavarimiz:))

    YanıtlaSil
  5. eee yazmıyorsun buaralar bak heyecanla bekliyoruz arkası yarın misali....yazsanaaaaa......

    YanıtlaSil