21 Mart 2010 Pazar

Öhö öhö öhö

Cem hala öksürüyor,bir türlü kurtulamıyoruz öksürükten, yine başladı öksürük şuruplarına, bakalım bu sefer geçecekmi. Doğrusu odasına aldığımız soğuk buhar makinasının çok faydalı olduğu söyleniyor ama henüz bana faydalıymış gibi gelmedi, hatta ters mi tepti diye düşünüyorum.


Geçen gün öğlen yatacağı esnada çıkartmış pijama altını ve çoraplarını, bir girdim ki odasına pijama altı yerde, eee ayaklar da çıplak, çoraplar nerede ?


Pek keyfi yok hala, günün bir kısmı keyifli ve enerjik bir kısmı keyifsiz ve durgun. Onu en çok mutlu eden teyzesi ve dedesi. Onların geleceğini duyduğunda zevkten dört köşe oluyor. Hele dedesi cebinden ona sürpriz çıkarınca...
Haftasonu havanın çok güzel olması tüm İstanbul'lular gibi bizi de dışarı da birşeyler yapmaya itti. Ne yapsak güneşin tadını çıkarsak dedik, benim hiç görmediğim bir yeri seçtik Yıldız Parkı Çadır Köşkü'ne kahvaltıya gittik. Anneannesi, teyzesi, güccük anneannesi ve dedesiyle.Cem parkta gezdi, oyun parkında oynadı, ama kucakta oturmayı arasıra dediğim gibi durgunlaşmayı da ihmal etmedi.




Aaa bu arada Primam resimleri gönderirse koyacağım buraya Cumartesi akşamı Cem'le Rima'sına gittik, çok özlemiş hergün sorar olmuştu, bazen arıyoruz Rima'yı telefonla, konuşuyorlar iki satır :) Artık kavga etmeden çok güzel oynuyorlar, hatta o akşam dans bile ettiler, Edi'yle Büdü gibiler. Ebru geçen gün ocak başında yemek pişirirken hayal kurmuş, Cem ve Rima büyümüşler akşam dışarı çıkıyorlarmış :) Ayy Ebru o zaman çok yaşlanmış olcazzz :)
STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

5 yorum:

  1. yaşlanın çocuklar çıksınlar siz de eve gelmelerini bekleyin sağlıkla :))
    bu arada ne kadar içi açan sabah olmuş missss :)

    YanıtlaSil
  2. çoraplı ellere bayıldım öncelikle bunu belirteyim. Cem e geçmiş olsun. Çocuklar büyüdükçe biz yaşlanıyoruz farkında olmadan. Ama onların büyüdüklerini umarım görürüz. Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  3. Hahahah bak dün hepimiz bir yere cıkıyorduk annem anneanne ile gezmeye, ben uyuzcadılarla sahile gitmek için hazırlanırken içeriye doğru seslendim;

    -Kızım büyüde sende artık arkadaslarınla cık benim peşimde gezinme diye :)

    O sırada bizim maço baba ne dedi biliyormusun?

    -Cemtoşla çıkabilir!!

    Aman Allahım aksi huysuz asosyal babaya bakınız şimdiden Cemtoşa guvenılmış Rimanın cemtoş ile çıkması serbest :D ne güldüm ama :)
    Bırak yaşlanalım diyeceğim ama biz yaşlanmayız be şekerim...dönde annene bak yaşlımı?
    Bizden enerjik valla.Ona benzeriz merak etme.

    YanıtlaSil
  4. ay çok büyümüş bu yaaa herif olmuş :))maşallah..
    ne güzel bi haftasonu bu böyle öp benim için cemi lütfen

    YanıtlaSil
  5. Hande merhaba,

    çok geçmiş olsun öncelikle ben de buhar makinesi kullanıyordum ancak doktorumuz odadaki nemi ölçmemi ve düşükse en fazla 20 dakika çalıştırmamı söylemişti. Paylaşmak istedim...

    Sevgiler

    YanıtlaSil