18 Aralık 2009 Cuma

Pityriasis Rosea



Nasıl başlık ama :) Gül hastalığı demekmiş, ben ondan olmuşum. Sırtımda, boynumda karnımda pıtır pıtır dökülünce önce çok endişelendim yine Zona mı oldum diye, daha önce doğum iznimden döndüğümde pozisyon değişikliği yaptıklarını öğrendiğimde zona olmuştum, doktor tekrarlarsa arkasında hoş olmayan şeyin olabileceğini söylemişti, doğrusu yine döküntüler olunca çok korktum, neyse ki Gül hastalığıymış, stres ve sıkıntıdan olurmuş :) bak onu anlamadım işte, bilinç altımda ne var bilmiyorum ama üstünde sıkıntı yok :)



Gelelim yılbaşı hazırlıklarımızın son durumuna. Hazırız :)



Cemiko ile ağacımızı kurduk, süslerini astık, çok hoşuna gitti, ellemiyor, yanıp sönen lambalarını izliyor, bende her sene olduğu gibi ışıklı dallarıma kırmızı toplarımı asıp, pencerenin önüne yerleştirdim, hava kararınca yakıyorum, dışarıdan çok hoş gözüküyor :)













Bugün Cem'i izlemeye gittim buz pateninde, ayy çok duygulandım, çok mutlu oldum, ayakkabısının altına taktıkları aparat diğer patenler gibi tek kızaklı değil çift ama yine de üzerinde dengede durmak pek kolay değil. Benim Minik adamım duruyor kimsenin elini tutmadan, hatta ilerleyebiliyor da. Orda bir duygulandım, eve geldim posta kutusunda da mektubunu görünce daha da bir garip oldum. Haberleşme haftası olduğundan mektup yazıp, postane'ye gidip postalamışlardı.









Sevgili Burcu'nun hediyesini aldım, çekiliş hediyemi yani, bugün geldi. Çok teşekkür ediyorum, çok şık, kartında çok şirin.



star Pictures, Images and Photos

6 yorum:

  1. Kuzuuummmmm ...bak bana bundan bahsetmemişdin yani cemtoşumun dengede durdugunu kendi kendine kaydığını ama bahsedıcek halin yokdu :(
    Yarın pazartesi ama kar yağıcak gibi duruyor yoksa sabahın köründe sizdeydim inanki:)
    Muccck!

    YanıtlaSil
  2. Canımmm, çok geçmiş olsun, benim de stresli zaman güllerimdir kendileri:)) Alıştım ben onlara... Başka bir şey olmasın da..
    Ne büyük keyif olmalı tontişten mektup almak:)))

    YanıtlaSil
  3. Onların her yeni yaptığı güzel şeyler anne ve babaları hep duygulandırır.Bizim ufaklık öpmeyi öğrendi gelip sıksı öpüyor beni, her öptüğünde gözlerim doluyor..
    Senin adam kocaman olmuş. Herşeyden haberi vardır. Seni bilirim, duygusalsın hemen ağlayıverirsin.
    Sen güzel şeyler hakeden bir annesin :)

    YanıtlaSil
  4. kıyamam ben yaaa, yani bu bizim güccük adam bildiğin paten kayıyo öylemi oy maşallah ona..
    süsleriniz de ağacınız da gülleriniz de çok güzel handecim:)
    şaka bi yana çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir
    cemi öp benim için

    YanıtlaSil
  5. Canımsın sen benim!!senin her başın agrıdıgında ben nasıl üzülüyorum:(gül hastalığıymış kim takar varsın en buyuk hastalık o olsun kuzum:( o başın seni mahfetmesin yeterki...kuzum arkadaşım benim!!

    YanıtlaSil
  6. hande merhaba canım tekrar iyi seneler ben taşındım ama henüz evime yerleşemedim doğalgaz yok:( orda burda göçebe kalıyorum anlıcaaan:(
    ama en kısa zamanda dönücem
    öpüyorum sseni ve oğluşunu
    aaaa bu arada sonuç ne oldu ??? :)

    YanıtlaSil