17 Ağustos 2009 Pazartesi

II. Bodrum Seferi

Evet yine gidiyoruz ikinci kez, hatta 3. seferimizde bayramda olacak :) Çok iyi oldu valla, Reha'dan izin koparmak kolay olmadı ama sonunda oldu. Bu akşam gidiyoruz ve 2 hafta sonra dönüyoruz, şayet kaçak internet bulursam ne ala, yoksa yine sizlerden haber alamayacağım.

Cem'le günler hızlı ve bol hareketli geçiyor, ayyy ben 35 yaşında bir kadınım yani genç sayılırım ama ne var ki benim enerjim çoğu zaman onunkine yetmiyor. Geçenler de hafif bir aktivite olsun o arabasında otursun gezelim dedik bir iki işimde vardı bir alışveriş merkezine gittik, ama ne var ki paralı oyuncakların olduğu yerden geçme gafletinde bulundum, durmadı inmek istedi ve indi arabasından aldık jetonları tek tek hepsini denedi. Daha önce de resmini çekip buraya koyduğum bir araba var içinde de bi palyaço oturuyor yine en son ona uğradı, oturdu yanında önce, dayanamadı öptü o da olmadı kucağına oturdu :)

Geçen Bodrum seferi öncesi kestirdiğimiz saçlar yine uzadı, ne çabuk uzuyor yahu, biz yine tuttuk Arslan Kuaförün yolunu, nasıl uslu oturuyor anlatamam, netice de yine çok yakışıklı oldu, İbrahim Bey'in verdiği lolipop'la kendimizi yine Özgürlük parkına attık yemeğimizi yiyip, gezdik sonra evimize döndük.

Bu haftasonu Reha ve Cem'i babaanneye gönderdim, keyfime bakayım biraz dinleneyim diye, yok ruhumda hizmetçilik var, Reha'ya ben yokken çok uğraşmasın diye yemek yaptım, uğraşmasın diye 3 makine çamaşır yıkayıp ütüledim, temiz evde otursun diye temizliği de yaptım, ne keyif ama. Neyse ki Cadde'de gezip yemek yiyip keyif kısmını da az da olsa gerçekleştirdim.

Cem ise babası, mamannesi, Ezgi ablası, Mert abisi, ... tüm aile fertlerinin peşinde pervane etmiş.
Ördeklere ekmek vermiş,

Orada da yine o oyuncaklardan bulup tek tek hepsini tavaf etmiş,

Aaa bu resimde 15. kattan çekilen çok zoom'lu resim, koca apartmanda babasını görebilmiş ya bravo ben aşağıdan bakınca çok zor seçebiliyorum valla.

Nilüfer teyzesi, Ezgi ablasının taş devri arabasını getirmiş Cem binsin diye, nasıl mutlu olmuş, inmemiş arabadan.


Bu arada cümle kuruyor artık, ve çenesi çok düşük, yandık yani :)

2 yorum:

  1. seviiim senin saçlarını beeen ne kadar da yakışıklı olmuş öyle maşallah
    size iyi tatiller canım, ben geldim siz gütmişsiniz:)

    YanıtlaSil
  2. İyi tatiller, saçlar harika olmuş yine :))

    YanıtlaSil