16 Haziran 2009 Salı

Koşuşturma

Koşuşturup duruyorum, nereye ben de bilmiyorum. Şu sıralar tüm gün Cem ile geçirmeye adapte olmaya çalışıyorum. Yazacak o kadar şey birikti ki şöyle salim kafayla oturup yazmak istiyorum, yazmış olmak için değil.

Ebru'ya sözüm de var sayfamı güzelleştireceğim, diğer blog'uma el atacağım güncelleyeceğim diye. Hepsini yapacağım çok yakında. Belki yarın belki yarından da yakın :)

5 yorum:

  1. Muckkkkkk!sözünü seveyim senin:)

    YanıtlaSil
  2. bende kafayı toparlayıp aklımda birikenleri bi türlü dökemiyorum
    bende blogumu güzelleştirmek istiyorum
    ühühühühü:((((
    senin şu resmindeki gülüşüne bayılıyorum
    sevgiler canm

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalim... Bu aralar bendede bi kosturmaca var. Bide defnenin arkasindan kosturuyorum. Yakinda maratona katilirim herhalde...

    YanıtlaSil
  4. merhabalar...bebek bekliyorum ve sizin düşünceleriniz çok hoşuma gidiyor.cemin oasını nasıl dekor ettiğinizide çok merak ediyorum aslında:)bebek arabasında tavsiye edebileceğiniz marka var mı şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, tatilden dönünce Cem'in odasının resimlerini paylaşacağım, yan tarafta mail adresim var mail adresinizi gönderirseniz sevinirim. Diğer taraftan eski yazılarımın birinde de odasının resmini koydum diye hatırlıyorum.

    Çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederim, yazdıklarımın beğeniyle okunduğunu bilmek çok hoş.

    Bebek arabası konusunda fikir beyan etmek zor, biz quinny zapp marka almıştık, ama çok memnun kaldığımı söyleyemem, ama 3 tekerlekli ve kullanması çok rahat,şimdi o arabanın bagajında duruyor ihtiyaç halinde kullanıyoruz, günlük ise arkadaşımdan aldığım graco marka, o diğerine göre 4 tekerlekli olduğundan kullanımı daha zor.
    Sevgiler

    YanıtlaSil