29 Aralık 2010 Çarşamba

"Hadi oyun oynayalım" en çok duyduğum cümle. Yaratıcılık gerektiriyor, yaratıcılığını geliştiriyor, kimi zaman o yenilikler katıyor, kimi zaman ben. Ama netice de iş tekrara biniyor. Bu aralar puzzle düşkünlüğü var, ben bu kadar çok parçayı birleştirmeyi nasıl ve ne zaman öğrendiğini bilmiyorum !!! Tabii ki puzzle McQueen'li :)






Bir de dinazor mevzumuz var, dinozorlar çok ilgisini çekiyor, yaşamadıklarını biliyor, ama onlarla ilgili herşey hoşuna gidiyor. Evimiz de işte böyle yaratıklar geziyor. Iyyyyy





Ve tabii ki Spiderman, her boyu mevcut, boy boy yakında hap boyuda bulucaz yutucaz, Spiderman olucaz :)




Bütün gün işyerinde Katar Şantiyesi, Suudi Arabistan Şantiyesi derken eve geliyorum bir de Erenköy Şantiyesi. Bu da başka bir ilgi alanımız, iş makinaları, vinçler, ekskavatörler, özellikle JCB marka olanlar :)





Gelelim yıkanma konusuna. Artık büyük istekle banyo yapıyor, hatta tek başına yıkanıyor, başını kendi şampuanlıyor, ben bedenini sabunluyorum. Çünküüüüüü artık onun bir kesik şapkası var. Daha önceki yazımda hani Cem'in bir türlü yıkanmak istemediğinden bahsettiğim, işte o yazıda Defne'nin annesi bir öneride bulundu, işte bu şampuan kalkanı, ama ya işe yaramazsa diye, evde ki kasketin üst kısmını kesip denedim ve işe yaradı :)






STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

3 yorum:

  1. o dinozor aşkı bizde de var.. delice hem de..

    YanıtlaSil
  2. sampuan kalkanı cok ıyıymıs :) erkek cocukları ıcın cezbedıcı olsa gerek..

    YanıtlaSil
  3. Ya Hande bu şampuan kalkanı bir ara satılıyordu Joker gibi mağazalarda bende gidip bir dunya para verıp almıstım bı poka yaramamıstı :)))
    sizde yaramıs olması ve ev yapımı olması supermıs :D

    YanıtlaSil