5 Ekim 2010 Salı

Araba Sevdası

Erkeklerin genlerinde mi var bu araba düşkünlüğü acaba ??? Daha 2 yaşına gelmeden sürücü koltuğuna geçmek isterdi. Şimdi ise Reha'nın şirket arabasını beğenmiyor, kendimize ait arabanın daha konforlu, daha spor olması mı, yoksa renginin koyu mavi olması mı bilmem ama onu tercih ediyor, hatta onu bile bazen istemeyip teyzesinin arabasına binmek istiyor. "Buyuk araba" diyor. Akşam Selin bizde kaldı, karşı sokaktaki okuluna teyze beni buyuk arabayla götür dedi. Sen o cüce boyunla ne anlıyorsun yaaaa.


Mağazada bir sürü seçenek içinden McQueen'li tshirt'ü seçti, doğumgünü pastan ne olsun Cem dedik, Şimşek McQueen dedi. Pasta, tabak, çanak ve diğer ekipmanlar şimşek McQueen'li alındı. Şimdi o günün gelmesini bekliyor, her sabah soruyor, doğumgünüm mü bugün, şimşek McQueen'li pastam nerede diye :)




Huysuzluğu beni öldürürken, sözleri güldürüyor, sanırım sürekli telefonumun ses kaydedicisi açık olmalı, öyle şeyler söylüyor, öyle cümleler kuruyor ki, Reha'yla birbirimize faltaşı gibi açılan gözlerimizle bakıyoruz sık sık. Nereden öğreniyor, hangi kelimeyi nerede kullanacağını nasıl bu kadar doğru biliyor bilmiyorum, bazen sorduğu sorulara nasıl cevap vereceğimizi şaşırıyoruz.


Büyüyorrrrrr :) Annem sürekli kameraya çekin diyor, ama fırsat olmuyor, aklımıza gelmiyor. Sadece bol bol resim çekiyoruz, onu yaparken cırt resim, bunu yaparken pırt resim, iyi de ses yok. Ama doğumgünüyle birlikte yapacağım bu kayıt işini söz verdim kendime. Mesela şu komik resim çekildiği esnada sarfettiği sözler, tavırları, mimikleri ne şeker ama resme baktığında sadece komik surat kocaman dil :)


STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

2 yorum:

  1. Dönem dönem bir şeylere takıntılı oluyorlar, bizlerde onlar sayesinde çizgi film karakterlerini öğreniyoruz. Cem in doğum gününü şimdiden kutluyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bizde kamera cekme özürlüyüz. Kamerayi heryere almak zor oluyor diye kamerali fotograf makinasi aldik, simdi biraz daha pratik. Ama yine yapmiyoruz, nedenini ise bilmiyorum. Simdiden minicik cem'in dogumgünü kutlu olsun... Son fotoya bayidim :-))

    YanıtlaSil