21 Eylül 2010 Salı

Gemini

Her konuda "herkescil" iken ne demekse :) bu konu da bencilim. Sadece kendi burcumu biliyorum. Bir tek onun özelliklerini. Astroloji benim için İkizler. Nedeni basit çevremdeki herkes İkizler. Annem, babam, kardeşim, arkadaşlarım, geçmiş erkek arkadaşlarım, yani sanırım en kolay anlaştıklarım :)

Bir de İkizlerin adı çıkmış. Kime sorsanız bilmez mi İkizleri "Dengesiz" diye yapıştırmaz mı hemen.

Hayır değil işte. Herkes öyle değil. Yani değilmiş. Bu iş bu kadar basit değilmiş. Yükselen burç, ay burcu, güneş burcu gibi detayları, etkileyenleri varmış. Hatta belli bir yaştan sonra yükselen burç baskın olurmuş.

Ne yani belli bir yaştan sonra insanlar karakter mi değiştiriyor ? Şimdiye dek çokta ilgimi çekmeyen bu konu biraz çekici olmaya başladı, haritalar, evler vs. Öğreneyim, paylaşayım.

3 yorum:

  1. Varmı ikizler gibisi??
    Halt etmiş onu diyenler.
    Evet herkescil ve insancılız.

    YanıtlaSil
  2. hmm erkeğini bilemiyorum ama benim de yakın iki bayan arkadaşım ikizler ve şikayetçi değilim:) ben yay oluyorum son gününden ama yükselenim ve pek çok gezegenim de oğlak(açıkçası hem ateş hem toprak olmak insanı deli ediyor:)))

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Hande, diğer bloğunun sıkı takipçisiyim, ama başka bir bloğun olduğunu daha yeni farkettim:))) Ben de bir İkizler burcu kadını olarak İkizler olmaktan çok mutluyum, bi kere ikizler çok renkli bir burç, tamam bazen ruh halimiz anında değişiveriyor, çok mutluyken birden üzgün olabiliyor veya üzüntümüz kısa sürede geçip yerini mutluluğa bırakabiliyor, bu yüzden dengesiz ithamına maruz kalıyoruz:)) Ama bir ikizler burcu insanı herkesle çok rahat iletişim kurabiliyor, her ortama kısa sürede adapte olabiliyor, ve burçdaşlarıyla da inanılmaz iyi anlaşıyor:) İzmir'den Sevgiler.

    YanıtlaSil