29 Eylül 2010 Çarşamba

Aldırmalı mı Aldırmamalı mı ?



Rahat nefes alamamasından, ağzı açık uyumasından, sürekli terlemesinden, sürekli bademciklerin iltahaplanıp hasta olmasından, ateşlenmesinden kurtarmak için dün doktora gittik bir kez daha. Tanı kesin bademcik ve geniz eti ALINMALI !!!


Çok okudum çok araştırdım, "aldırmalı mı aldırmamalı mı" makaleleri dolu internette. Şayet Cem'in durumundaysa evet alınmalı. Sürekli iltahaplanıyor, ateş yapıyorsa, rahat nefes alamıyor ve sürekli terliyorsa şart.


Memorial Hastanesinde Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu'nda karar kıldık. 9 Kasım'a randevu aldık. Biliyoruz ki sonrasında çok sağlıklı bir Cem olacak.
STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

11 yorum:

  1. haydi bakalım hayırlısı. bademcikleri alinsin da, bir an once iyilessin cemavar pasa. simdiden gecmisler olsun...

    YanıtlaSil
  2. Çooook teşekkür ederiz güzel dileklerine

    YanıtlaSil
  3. hadi bakalım hayırlısı.. benimde çocukluğum şişmiş bademcikler ateş ile geçti hatta bi ara kalp büyümesine kadar gitti olay.. şimdi iyiyim çok şükür ne zamandır bademciklerim şişmiyo annem hep der "keşke zamanında aldırsaymışım da çekmeseydin" diye...

    YanıtlaSil
  4. Ayy Yasemincim çok sağol, doğrusunu yapıyorum dedirtti mesajın bana

    YanıtlaSil
  5. Benim de bademciklerim ve geniz etim alınmıştı çocukluğumda, bundan sonra rahat edecek Cem, sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. Hande mrb. Kesinlikle alınmalı. Benim kızımda Haziranda oldu ameliyat. Sonrasında olumlu anlamda değişiklikler oldu kızımda. Bi kere ağzı açık uyumuyor artık, yan odadan duyduğum horlamaları da yok, uyku arasında olan apneleri de kalmadı.Naz 4,5 yaşında. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Yakınımızın 5 yaşındaki oğluda oldu 2 ay kadar önce.Geniz eti alındı ama 10 gün kendine gelemedi miniğim.Çok zayıfladı .Şimdiden geçmiş olsun diyeyim küçümene. Öperim o fotoğraftaki halini ben onun. Ne masum çıkmış.

    YanıtlaSil
  8. Güzel dilekleriniz, tavsiyeleriniz ve yaşananlardan örnekleriniz için çoooooook teşekkür ederim çok

    YanıtlaSil
  9. Isyerinde surekli banlanan sitenize bir turlu girip gecmis olsun diyemedim. Biran evvel Cemtos'un operasyonu atlatip hemencecik iyilesmesini dilerim.Arkadasimin kizi da oldu, hem istahi acildi hem buyumesi hizlandi. Hersey yolunda gidecek hic merak etme. Simdiden gecmis olsun.

    YanıtlaSil
  10. hande çok geçmiş olsun. bence doğru kararı vermişsiniz, çocuklarının geniz etini aldıran arkadaşlarım keşke daha önce aldırsaymışız diyorlar, iştahı, uykusu herşeyi düzene giriyormuş Hayırlısı..

    YanıtlaSil
  11. Benim büyük oğlumun da alındılar ve rahat bir nefes aldık. Önce sadece geniz etini aldırdık ama çare bulamadık ve tekrar 2. eziyeti yaptırdık ve de bademciklerini de aldırdık. Şu an 10 yaşında maaşallah neredeyse hiç hastalanmıyor hastalansa da çabuk atlatıyor. Ameliyatını 3 yaş civarı yaptırmıştık. Şimdiden çok geçmiş olsun. Bademcikleri yok bütün mikroplar bütün bücuduna iner laflarına da kulaklarını tıka derim.

    YanıtlaSil