10 Ağustos 2010 Salı

Buyuk Cem

Minik ayaklarına giyiyor parmak arası terliklerini, baba terliği diyor, “buyukum” ben diyor. Türkçe font kullanmıyor :) Ne hevesli büyümeye, yuvada öğretmeni ona ”küçüksün” diyormuş diye çok alınıyor, büyümek abi olmak için yumurta yiyeceksin söylemlerimiz bir kaç kez işe yarıyor, sonra yemiyor. Ona göre çilek reçeli ve Nutella ile büyünüyor :) elinde olsa sabah akşam öyle beslenecek.


Büyümek istiyor, heryere boyu yetişsin, her yere ulaşsın istiyor. Çünkü o bebek değil, abi, “Annesinin güzel bebeği” denilmesini istemiyor, çünkü o artık bebek değil, abi. Akşam yatarken yanına kıvrılmaya alıştıran ben, şimdide bu alışkanlıktan vazgeçirmeye çalışırken “sen zaten abisin yalnız yatabilirsin” dediğimde ise o bir bebek :)





Elele yürüyüş yaparken kaldırımdan yola indiğimizde “annecim kaldırımdan yürüyelim” diyerek kaldırıma doğru çekiştirince, özellikle balkona terliksiz çıkmasını istemediğimden hep uyardığımdan, ben terlik giymeden çıktığımda “anne terlik giymemişsin” diye uyardığında, yanaklarımdan, alnımdan, ellerimden, kollarımdan öpüp, "annecim, seni çok seviyorum" dediğinde, istediğine zaten kavuştuğunu, bebeğimin büyüdüğünü anlıyorum.
STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

5 yorum:

  1. Tatlım!Ben göbüşü istiyorum geriye...o şiş göbüşü.
    Abi filan olma bebek olarak kal sen.

    YanıtlaSil
  2. oyyy büyümüş de küçülmüş annesi, yapacak birsey yok. küçük abi cem'in büyük dünyası:)))

    YanıtlaSil
  3. Gecenin şu saatinde yine senin bloğunu geziyorum Canımmm Handem birtanecik dostum diye diye:)
    Yeni yazı yaz artık!
    Cemtoşun hasta oldugunu yazıcaksın biliyorum zaten :(
    ama yaz...hadi bende geçmiş olsun diyeyim çoktan geçtiğini bile bile...seviyorum sizi Kanbaklar!

    YanıtlaSil
  4. Yakışıklı şımarık.

    YanıtlaSil