5 Mayıs 2010 Çarşamba

Migraine

Migren nasıl bir illettir bilen parmak kaldırsın. Aaaaa ne çok kişi parmak kaldırmış öyleeee.....

Peki çaresini bilen var mıdır ? Niye hiç birisiniz şimdi parmak kaldırmıyorsunuz ?

Son 6-8 senemi yoğun olarak bu hastalıkla savaşarak geçiriyorum, gitmediğim doktor, denemediğim yöntem kalmıştır da bana kalmadı gibi geliyor.

Yaşamınızı o kadar negatif etkiliyor ki, tüm düzeniniz bozuluyor, çalışıyorsanız işinize odaklanamıyorsunuz, akşam evinize gelip çocuğunuz varsa onunla ilgilenemiyorsunuz, beyniniz yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor, zonkluyor, bazen mide bulantınız oluyor, ışık sizi rahatsız ediyor, ses, gürültü huzursuzluk veriyor vs. vs. Kafanızı kesip atsanız rahatlayacakmış tüm çektikleriniz bir anda geçecekmiş gibi hissediyoorsunuz. Ve bu migren atakları öyle 3-5 saat değil kimi 12 kimi 72 saat sürüyor. Ne hoş değil mi. Aaaaaaa evet tabii ki Allah daha büyük dert vermesin. Ama yaşarken gerçekten kabus gibi geliyor.

Evet; bugün 5 Mayıs saat şu an 16:00 ve benim migren atakım 3 Mayıs akşamı saat 23:30 gibi başladı da :) Bu yazı da ondan mütevellit :)

Efendim, esasen bu seferkinin sebebini ben biliyorum feminen geciken bir durum, o durum zamanın da olsaydı, bu atakta olmazdı. Çünkü ben 3 aydır migren tedavisi görüyorum, ve 2 aydır da hiç uğramıyordu.

Kesinlikle tavsiye ediyorum, tedavi olun, belirttiğim gibi bu extra bir durum yoksa kurtulma yolundaydım. Haa kime ve nasıl diyorsanız. Ben, Prof. Dr. Mustafa Ertaş hocama tedavi oluyorum.

3 yorum:

  1. Ay ne fena! Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. Kuzumm bir ara bende de vardı ama düzenli olarak civanperçemi çayı kullandım ve çookkkk şüğkür ki tamamen uçtu gittii...Umarım bir daha da gelmezz...Sana da kocaman geçmiş olsunnn canımmm gecikmeli de olsa :))

    YanıtlaSil
  3. aynı dertten muzdaripim :(

    YanıtlaSil