10 Mayıs 2010 Pazartesi

Ada sahillerinde bekliyorum

Anne kuzusu; geçen hafta sonu babasıyla gitti babaannesine, benim evde bir sürü işim vardı, onları bitirmem gerekiyordu. Özledim, akşam olsunda evine dönsün istedim. Ama onun keyfinin yerinde olduğundan da emindim.Nitekim, babası ve babaannesiyle gölete inmişler, balıklara ve ördeklere ekmek atmış;


Apartmanın içinde bisiklete binmiş;

Eve dönmeden karnı acıkmış, annem bir de yemek hazırlamakla uğraşmasın hadi şurada bir şeyler atıştıralım demiş :) Ama bir de şu sosis'i kesebilseymiş :)


Bir Pazartesi gününün iş çıkışının yakın saatlerine doğru telefonum çalar Cem'in babaannesi der ki : Ben annenle de konuştum biz Cem'i yuvadan alsak, sizde Reha'yla iş çıkışı Bostancı'dan vapura binseniz Burgaz Ada'ya balık yemeye gitsek. Doğrusu önce biraz zor geldi. Ayağımda upuzun topuklular, iş çıkışı !?? Hem Primam'a gidecektim bu akşam. Netice de Babaanne ve anneanne Cem'i yuva'dan alıp Burgaz Ada'ya giden Vapuru kaçırıp Büyük Adaya giden motora binmişler, Cem ilk kez Fatih amcasının vapurundan :) sonra bir deniz aracına binmiş oldu.


Bizde Reha ile buluşup bir sonraki motorla onlara yetiştik, Selin ofisten çıkıp Karaköy'den vapur'la geldi :) Anlayacağınız bir anda hepimiz babaannenin fikrini beğenip bir pazartesi akşamını Ada'da balık sefası ile şereflendirdik.






Kadehlerimizi Cem'in poposunda bez olmayışına kaldırdık :) Cem'i özgür bıraktık, nasıl olsa araba yoktu, nasıl olsa hafta sonu kalabalığı yoktu, nasıl olsa ilgilenecek garson abi çoktu, babaannesi faytonlara götürdü, parasız gittiler gezemeyip resim çekip geldiler :)




Canım Cem'im hem bezsiz ilk akşamını başarıyla geçirirmekle hemde 21:10'da hareket eden ve tüm adalara uğrayan motorda sabırla beklemekle bu akşamı bize mutlulukla geçirmemiz konusunda destek olduğun için teşekkür ediyorum :) Bu da dönüş hali :) Tüm adalara uğramasa daha iyi olacaktı ama neyse...
STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

2 yorum: