6 Ocak 2010 Çarşamba

Uyuyalım büyüyelim



Birikti yazacaklar ama bende hal var mı klavyenin tuşlarına basacak bir sorun. Yok vallahi yok. Benim bir migren derdim vardı ki pek beter, geçen gün doktorum programında bir Profesör çıktı, anlattı da anlattı, hemen randevu aldım gittim, ağrı kesici kullanmaksızın tedavi ediyor, bir dolu ilaç verdi, içlerinden bir tanesini 2 hafta kullanıp bırakacağım, ama 2 hafta bitmeden ben biteceğim, nasıl uyku veriyor, nasıl halsizlik veriyor anlatamam, sabah içiyorum akşama kadar esniyorum uyumak istiyorum, akşam içiyorum sabaha kadar deli gibi uyuyorum. Hiç bir şey yapamıyorum, yapmak istemiyorum. Ama bir güçle buraya yazayım artık dedim.



Yılbaşımız pek keyifli geçti. Bayramda olduğu gibi yine hep birlikteydik, teyzesi, anneannesi, mamannesi ve Arjen. Ne yazık ki toplu resimler o kadar kötü çıkmış ki buraya koyamıyorum. Ama benim annemle ve Reha'yla resimlerim flu değil onları koyayım dedim :)









Cem kuzusuna gelince, evimizin neşesi, danslar etti, hopladı, zıpladı. Çam ağcının etrafında jingle bells çalarak dönen treninden kendini alamadı. 12:00 oluncaya dek te bekledi, yeni yılımızı kutladık öyle yattı.











Yuvaya gelince, bir ay geçti ve yuva bitti demeye başladı, aldığım bilgilere göre ilk başta yeni ortam, yeni arkadaşlar ve yeni oyuncaklar cazip geliyor koşakoşa gidiyor ama sonrasında oradan da sıkılıyorlarmış, evde anneyle olmak her istediğini yaptırmak daha cazip geliyormuş. Şimdilik hergün bir oyuncak götürüyoruz yuvaya, arkadaşlarına göstersin, oynasınlar diye.







Benim bıdık biraz fırlama, görüleceği gibi, abileri fotoğraf çektirirken, onlara eşlik etmek istiyor, ya da herkes efendi efendi poz vermişken kaydırakta benim ki yine cozutmuş :)











Aahhh bir de buz pateni olayımız var, resimleri yeni aldım İlknur Hanımdan hemen onları da koyayım dedim, önce öğretmeni ne yapacağını anlatıyor, sonra Cem kayıyor :)











Ben gidim uyuyimmmm :)

star Pictures, Images and Photos

8 yorum:

  1. Ya Handoş yazıyı okurken neler saydım içimden bilemezsin şimdi burda yazmicam nazar değer aramıza haha:D
    Ama son resim varyaaaaaa geberticem onu ben!!!parçalicam!artık dayanamıyorum!fırlama...çılgın...deli çocuk...aşkım benim:)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun ...
    fotoğraflar da nefis :)

    YanıtlaSil
  3. Bu pateni mi, süpermiş, oğluşum büyüsün biz de yapalım :)) Yuvadaki fotoğraflara da bayıldım, en şeker Cem gözüküyor :))
    Sana da geçmiş olsun Hande.

    YanıtlaSil
  4. Somethin'Special6 Ocak 2010 14:58

    Handeeee, nasılsın?
    Fotoğraflara bakarken kendime de diledim :-)
    İlk defa...Maşallah bu tatlı oğluşuna...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. 41 kere maşallah çok çok tatlı gene :) bu arada çok geçmiş olsun bu tedavi iş yarar umarım... İyi uykular :)

    YanıtlaSil
  6. Cem farklı,özel bir çocuk olacak,fotoğraflardan belli,kalıpları kıran büyük buluşların ,keşiflerin ,maceraların adamı...bu arada sana da çok geçmiş olsun,bilirim illet bişidir o migren

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler herkese, hepsi bir melek, hepsi bir mucize.

    Benim tedaviye gelince yarım kaldı, ilaçlardan biri (sanırım uyku vereni) alerji yaptı, şimdi tüm vücudum kırmızı benekli ve kaşınıyor ve kortizon içiyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Kuzum, şekerim,

    İçme o ilaçları, gel bir kahve içelim bak, birşeyciğin kalmayacak:))

    Öpyürum o fırlama kuzuyu bennn:))

    YanıtlaSil