25 Ocak 2010 Pazartesi

Kay Yayooo !!!

Minik Adamıma günlerdir kar yağacak kardan adam yapacağız diyip duruyorduk, burnuna ne koyacağız dediğimizde havuç ya gözlerine zeytin diyor :). Cumartesi çıkartmadık dışarı, sadece camdan baktı, pencere kenarındaki karları elleyebildi.


Dün babasıyla kat kat kapkalın giyinip çıktılar dışarı, aslında yerlerde pek kar yoktu, ama parkta biraz oynayabildi. Kardan adam yapamadılar ama kartopu yapmışlar. Bakmış babası oynamayı bırakacağı yok kapmış kucağına getirmiş. Kapıyı açtığımda "anne bak kay topu" diye elinde minicik buzlaşmış kar parçasını verdi bana.
Geçen hafta çok öksürdüğü için yuvaya göndermemiştim, şimdi iyi, sabah kalktık kapkalın giyindik düştük yollara, gittik yuvamıza, her yer bembeyazdı, lapa lapa yağıyordu kar. Yuvadan içeri girdiğimizde öğretmeni "Cem kardan adam yapacağız bugün" diyince hemen içeri girdi. Eve geldim bir iki resim çektim lapa lapa yağan kar ile otoparkımızın bugünkü hali.
İşte böyle Cemiko'da karla tanışmış oldu. Bende evde sıcak sıcak oturup bilgisayar başına bir yandan da kahvemi yudumluyorum :)
STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

2 yorum:

  1. ay ben yerim seniiiiiii cemikoooooo. maviler de pek yakismis. tü tü tüüü masalah:))

    YanıtlaSil
  2. O arka yoldan bir kız gelicek size döne döne:) pembe atkısı ve pembe şapkası ile...sonra kahveleri birlikte yudumlayacaksınız:))kikirdeyeceksiniz.
    Az kaldı birazdan kapı çalınıcak ve sen şaşırıcaksın :))

    YanıtlaSil