18 Ocak 2010 Pazartesi

İstanbul Oyuncak Müzesi

Haftasonu ne yapsak nereye gitsek diye düşünürken, açtım Cicicee'yi, etkinliklere bakarken Cem'i İstanbul Oyuncak Müzesi'ne ne zamandır götürmek istediğimi farkettim. Evimize de yakındı, Cumartesi trafiğinde yollarda eziyette çekmeyecektik. Hemen hazırlandık ve gittik.


Kapıda kocaman zürafalar karşıladı bizi, kapıdan içeri girdiğimizde de eşşeğine ters binmiş Nasreddin Hoca.
Girişten itibaren her oda da başka çocukluk anılarımı buldum, benim için tadına doyulmaz bir gezi oldu, Sunay Akın harika bir işe imza atmış. Cem'de çok hoşlandı, bayıldı hatta, özellikle trenlerin olduğu odaya ikinci kez girmek istedi, tekrar tekrar baktı trenlere.
Gidin, gezin, çocuğunuz olsun olmasın gidin. Müze çıkışı annemi ve kardeşimi aradım, bir an önce gitsinler diye. Nerede ve neler var diyorsanız durmayın bakın : İstanbul Oyuncak Müzesi


STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

2 yorum:

  1. merhabalar,
    blogunuz bloglar arasında dolanırken buldum :) maşallah oğlunuz çok tatlı
    oyuncak müzesi aklımdaydı hem görmek hemde çekim yapmak için gitmeyi planladığım bir yerdi fotoğraf çekimi yapmaya izin veriyorlar anlaşılan :)

    YanıtlaSil
  2. Selam,

    Üzerine çarpı koyulmuş fotoğraf makinası resmi vardı müze girişinde, ben cep telefonumla çektim, resimsiz yazı yazamadığımdan :) Ama doğrusu etrafta görevli yok, kameralar var ama ne kadar takip ediliyordur ki ??:)
    Bence makinayla gidip şansınızı deneyin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil