28 Ocak 2010 Perşembe

!!?

Küçük bir adam televizyonda gördüğü herşeyi ister mi ? Burger King reklamı görür "Anne ben papates istiyoyum", Knorr çorba reklamı görür "Anne ben çoba istiyoyum, çoba dap", Sütaş reklamı görür "Anne ben inek istiyoyum" !!?


Elindekileri bir yerlere vurup ses çıkarmaya halaaaa bayılıyor. Bana soruyor " Anne ben tak taka yapabiliymiyim?", Yapma canım hiç güzel değil. " Anne ben biyaz tak tak yapıcam". Tak tak tuk tuk !!?


Her sabah yuvaya giderken ve her öğlen yuvadan dönerken simitçinin önünden geçerken, "Anne imit al" derse ki yuvaya başlayalı 2 ay olduğu ve günde 2 sefer simitçi önünden geçtiğimiz düşünülürse !!?
Her perşembe balık günümüz, balık çok seviyor, hem yemeyi hem de onları uyutmayı !!?



Aslında kamerayı alıp gelinceye dek işin esas kısmını kaçırdım, balıklar her perşembe bu kutuya konuluyor Cem iki sapından sallayarak Dandini dandini dastana eşliğinde onları uyutuyor :)




İlk bir aydan sonra sabah yuvasına giderken "Anne yuva bitti" diyen Cem, geçenlerde bize gelen Ebru teyzesine, "Ebu teyze Rima nede ?" diye en sevdiği arkadaşını sorar, Rima yuvada dediğimizden beri, sabahları "yuva bitti" demeyi keser !!?

STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

6 yorum:

  1. Hırrrrrr kamaştı yine dişlerim!
    seviyorum bu çocuğu yaaaa:)

    YanıtlaSil
  2. Ama çok şekersin sen,maşallah sana :))

    YanıtlaSil
  3. yerim ben sizi maşallah size :)

    YanıtlaSil
  4. hehehe baliklari önce uyutup, sonra yemeyi seviyor demek ki. alemsin sen cem yaaa. yine sabah sabah yüzümü güldürdünüz ana oğul.
    allah sizleri nazarlardan saklasın. tü tü tü maşallah :))

    YanıtlaSil
  5. ay ne tatlılar yaaa, çok özlemişim sizide bilgisayardan uzun bi süre ayrı kalınca, dönünce acemi gibi oluyor insan geçri şikayet etmiyorum zira internet olmadan da yaşanabiliyormuş çok sevindim:) ama sizleri çok özlemişim.. cem çok büyümüş ve acaip tatlı olmuş handecim..
    öpüyorummm

    YanıtlaSil