9 Şubat 2011 Çarşamba

Necklaces

Kolyelerim için bir türlü uygun bir yer bulamıyordum. Şu kollarını uzatan kadınların en büyüğü vardı, ama olmadı boyu kısa geldi uzun kolyeleri asamadım, ki geneli uzun. normal askıya asıp gardrop içine astım ama alması her seferinde kabusa dönüştü. Duvara asılan ağlarda çok estetikten uzak geldi.

Bir gün M&S'da erkek reyonunda gezerken, kemer askısı dikkatimi çekti, aldım kolyeleri astım ve askıyı da gardroba. Kendi ekseninde de dönüyor, kolye seçmek kabus olmuyor. Resimler net değil ama olsun. Çok faydalı ve kullanışlı bir ürün :)



7 Şubat 2011 Pazartesi

Weekend end

Cumartesi, kahvaltının ardından anneannesine gittik, teyzesi ile tavan arasında yürütecini bulmuş çıkartmışlar. Selin seslendi Hande koşşşş. Koştum bir baktım;

Bu ne hal dedim, bebek olmuş. Akşamüstü çıktık anneanneden sözverdiğim gibi oyun parkuruna gittik, tırmandı, hopladı zıpladı, paralı oyuncaklara bindi. Beraber alışveriş yaptık, evimize döndük. Artık akşamları 11'den önce yatmıyor, yatmak istemiyor.
Pazar günü de babaanneye gittik, akşam yatamadığı için yolda pıt diye uyudu, ama yeni paşa koltuğu (araba koltuğu) rahat herhalde ki, dönerkende uyudu. Misafirleri vardı babaannesinin, abi buldu kendine, baktı abi babasının telefonu ile oynuyor, hemen o da babasından telefonunu istedi. Hemen kendine bir rol model buluyor :)
Oradan çıkınca bir teknoloji markete uğradık. Çok şaşırdı, ne tarafa baksa kocaman televizyonlar. Sonra bir tanesinde ki görüntüler çok ilgisini çekti dakikalarca onu izledi. Gelen geçen kirpi saçlarını okaşadı, o farkına bile varmadı :) Bu arada daldığı film "Avatar" :)
Sonra dergi raflarını gördü, filmi bırakıp dergilere koştu, oradan bir dergi seçti, DVD raflarına koştu, Dinazorlu bir National Geographic belgeseli seçti. Yok dedim karar ver 1 tane hakkın var. Ya dergi ya da film. Filmi seçti dergiyi bıraktı.
Eve geldiğimizde kavgasız gürültüsüz bir banyo seansı gerçekleştirdik çok şükür.
Ve bitti işte 2 gün, anne yarın okul günümü diyerek uyudu.

3 Şubat 2011 Perşembe

Bay Bilmiş





Poğaça olayımızda bitti sabahları. Şimdi başka bir yöntem bulma zamanı. Neyse ki bu aralar sorunsuz gidiyor sayılır. 1 Dora veya 1 Diego izleniyor öyle.

Pek bilmiş, bilmediği bişey yok. Söyledikleri ile hayrete düşürüyor bizi. Not etmeliyim, elimde not defteri ile dolaşıp komik ve bilmiş dialogları kayda almalıyım. Yuva ne kadar farklılaştırıyor. Güzel şeylerin yanı sıra arkadaşlarından hoş olmayan şeylerde öğreniyor, mesela kızınca "Offff" diyip duruyor, "ben seni öğretmenime söyliycem" diyor, şikayet edecek yani. Kaldı ki yapmış, geçenler de bizim karyola da zıplayıp duruyordu, bende senin yatağında zıplayacağım dedim, yatağı kırılır diye korktu. Gittim zıplar gibi yaptım, bizim karyoladan inip hemen geldi pek sinirli bir ifadeyle. "Seni Hullya'ya söyliycem, yatağımda zıpladığını, kırmak istediğini", ve ertesi gün söylemiş Hullya'ya öyle söyledi.
*** HULLYAA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, SENİ ÇOK SEVİYORUZ ***.
*** ÇABUK İYİLEŞ TAMAM MI ***