31 Aralık 2010 Cuma

New Year

Harika bir yıl olsun 2011. Tüm istediklerimizin gerçekleştiği, her şeyin yolunda gittiği, güülük gülistanlık, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve eğlenceli. Savaşsız, kavgasız, gürültüsüz. Kutlu olsun yeni yıl, mutlu olsun yeni yıl. Güzel olsun güzel.

30 Aralık 2010 Perşembe

Promise

Kendime söz veriyorum 2011'de bu sayfama özen göstereceğim, bol resimli yazılar yazacağım, içimi döküp, canım ne istiyorsa onu yazacağım. Kendim için yazmayı da yaşamayı da unutmayacağım, 2011 de :) Sözüm söz mü ? Sözzzzz :)

29 Aralık 2010 Çarşamba

"Hadi oyun oynayalım" en çok duyduğum cümle. Yaratıcılık gerektiriyor, yaratıcılığını geliştiriyor, kimi zaman o yenilikler katıyor, kimi zaman ben. Ama netice de iş tekrara biniyor. Bu aralar puzzle düşkünlüğü var, ben bu kadar çok parçayı birleştirmeyi nasıl ve ne zaman öğrendiğini bilmiyorum !!! Tabii ki puzzle McQueen'li :)






Bir de dinazor mevzumuz var, dinozorlar çok ilgisini çekiyor, yaşamadıklarını biliyor, ama onlarla ilgili herşey hoşuna gidiyor. Evimiz de işte böyle yaratıklar geziyor. Iyyyyy





Ve tabii ki Spiderman, her boyu mevcut, boy boy yakında hap boyuda bulucaz yutucaz, Spiderman olucaz :)




Bütün gün işyerinde Katar Şantiyesi, Suudi Arabistan Şantiyesi derken eve geliyorum bir de Erenköy Şantiyesi. Bu da başka bir ilgi alanımız, iş makinaları, vinçler, ekskavatörler, özellikle JCB marka olanlar :)





Gelelim yıkanma konusuna. Artık büyük istekle banyo yapıyor, hatta tek başına yıkanıyor, başını kendi şampuanlıyor, ben bedenini sabunluyorum. Çünküüüüüü artık onun bir kesik şapkası var. Daha önceki yazımda hani Cem'in bir türlü yıkanmak istemediğinden bahsettiğim, işte o yazıda Defne'nin annesi bir öneride bulundu, işte bu şampuan kalkanı, ama ya işe yaramazsa diye, evde ki kasketin üst kısmını kesip denedim ve işe yaradı :)






STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos

8 Aralık 2010 Çarşamba

O her şeyi biliyor, beni gıcık ediyor :)



Okulun kapısından alıyorum ve diyorum ki bir heves : "Akşam sana şarkı öğreteceğim çünkü yarın.."
Kesiyor lafımı "Öğretmenler günü"
Netice mi, Evet biliyor diyorum ama kutlamıyor
Okulun kapısından alıyorum, ağzında son lokma bisküvisini yiyerek çıkıyor "Annecim nasılsın" diyorum.
"Şimdi seninle konuşamam ağzım dolu" diyor.
İyi de ağzın doluyken bunları söyledin :) hehehee
Tam akşam yemeği için sofraya oturduğumuz sırada babaannesi arıyor, babası konuşacak mısın babaannenle diyor, telefonu alıyor ve diyor ki: "Ben şimdi yemek yiyorum, daha sonra konuşalım". Nasıl yani yaaa. Ben bazen yemek yesin diye şekilden şekile giriyorum o kalkmış ne diyo :)
En yakın arkadaşı, en sevdiği diyor ki "Off karnım ağrıyor", Cem diyor ki "kakan gelmiş olabiliy".
Teyzesi soruyor, Benim annem kim ?
Nuyay,
babam kim ?
Uğuy
Ben soruyorum annem kim ?
Nuyay
babam kim ?
Uğuy
Teyzesi diyor ki "Cem biz annenle kardeşiz"
Biliyoyuuuummmmmmm !!!!!
STAR DIVIDERS Pictures, Images and Photos